flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кузнецовський міський суд взято під охорону Службою судової охорони в Рівненській області

23 червня 2021, 10:24

22 червня 2021 року співробітники Територіального управління Служби судової охорони в Рівненській області взяли під надійну охорону Кузнецовський  міський суд Рівненської області.

Заступник начальника Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області полковник Андрій Семків особисто привітав своїх підлеглих із початком несення служби та представив колективу суду співробітників, які заступили на службу з охорони, забезпечення безпеки та підтримання громадського порядку в даній судовій установі.

На урочистостях також були присутні суддівський корпус, колектив судової установи та міський голова Олександр Мензул.

З вітальним словом до колег звернулася голова суду Ірина Незнамова, яка зазначила, що сьогодні важливий день, оскільки Кузнецовський міський суд віднині перебуватиме під захистом Служби судової охорони.

У зверненні до працівників судової охорони зауважила:

«Надзвичайно важливо, щоб кожен з вас усвідомлював її масштабність, адже ви берете відповідальність за безпеку, життя та здоров’я не лише суддівського корпусу і працівників апарату суду, а кожного громадянина, який приходить до суду».

Міський голова Олександр Мензул також привітав нових співробітників із початком несення служби та зазначив: «На вас покладено почесний обов'язок, адже охорона суду - робота не з легких. Питання забезпечення правопорядку на місцях сьогодні є надзвичайно актуальним, оскільки безпека приміщення суду, суддів, працівників апарату та відвідувачів є однією з гарантій забезпечення незалежності судового процесу».