flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Зіль Ігора Степановича

08 травня 2018, 14:12

Кузнецовський міський суд Рівненської області викликає у судове засідання на 09 год. 00 хв. 22 травня 2018 року Зіль Ігора Степановича, останнє відоме зареєстроване місце проживання якого - с.Сварицевичі, Дубровицький район, Рівненська область, вул. Чапаєва, буд.5 як відповідача по справі №565/961/16-ц за позовом Перешеєвої Наталії Анатоліївни до Зіль Ігора Степановича про зміну розміру аліментів на утримання неповнолітньої дитини і малолітньої дитини в приміщення Кузнецовського міського суду Рівненської області за адресою: 34400, Рівненська область, м.Вараш , м-н Будівельників,3.

Суд пропонує відповідачу в строк до 09 год. 00 хв. 22 травня 2018 року надати всі докази.

У разі неявки до суду відповідач повинен повідомити суд про причини неявки, інакше буде вважатися, що він не з’явився в судове засідання без поважних причин.

У разі неявки відповідача в судове засідання без поважних причин або без повідомлення причин і ненадання ним відзиву, Кузнецовським міським судом Рівненської області справа буде розглянута на підставі наявних у справі доказів з ухваленням заочного рішення.

 

 

 

Суддя                                                                                                  О.І.Горегляд